Zo kies je de perfecte schoenen voor onder een jurk

Zo kies je de perfecte schoenen voor onder een jurk

Heb je een leuk feestje in het verschiet of weet je gewoon niet welke schoenen je onder een jurkje in de zomer moet dragen? Dan zijn er uiteraard genoeg opties te bedenken. Je kunt door je schoenenkastje heen gaan en enkele paar schoenen passen, maar je kunt hieronder ook lezen welke schoenen perfect zijn om onder een jurk te dragen.

Vind jij het lastig om te bepalen welke schoenen je onder dat leuke zomerjurkje moet dragen? Er zijn meer opties mogelijk dan je denkt. Zeker tegenwoordig is het niet meer zo dat er altijd nette, platte schoenen onder een jurkje gedragen dienen te worden. Enkele opties zullen jou vast helpen om een keuze te kunnen maken.

Slippers

Is het een echte zomerse dag en heb je een leuk en fleurig zomerjurkje aan? Dan mogen slippers altijd gedragen worden. Als je kiest voor wat modieuzere of elegantere slippers, dan kunnen deze prima gecombineerd worden met een zomerjurk.  Zeker bij hoge temperaturen is het dragen van slippers onder je jurk een goede keuze dat zorgt voor een aangenaam comfort.

Sandalen met hak

Heb je een leuk feestje en wil je graag netjes en feestelijk verschijnen? Dan vormen sandalen met een hakje een goede combinatie met een jurk. Je kan sandalen met een hak prima combineren met zowel een lange, midi als korte jurk. Heb je een neutrale jurk aan? Kies dan voor een felle kleur sandalen. Heb je een fleurige jurk aan? Kies dan voor neutralere sandalen onder de jurk om het niet te overdrijven. 

Laarzen

Wil je een jurkje aan maar niet te vrouwelijk voor de dag komen? Combineer je jurkje dan met een enkellaarsje of stoere boots. Bikerboots zijn helemaal hip en trendy, deze grovere laarzensoort zorgt voor een stoere look. Kies je voor een enkellaarsje? Dan kom je wat eleganter voor de dag.

Sneakers

Hoe heerlijk is het om in een zomerjurkje te lopen en geen gedoe te hebben met het lopen op hakken. Sneakers zijn dan een zeer goed alternatief. Het is tegenwoordig prima geoorloofd om een jurkje te combineren met een stoere sneaker. Dames veterschoenen of sneakers shop je dan ook eenvoudig online. En je weet één ding zeker… Als vrouw zijnde kun je nooit zonder een goed paar sneakers in je schoenenkast.