De populairste modetrends voor deze wintermaanden

De populairste modetrends voor deze wintermaanden

Het is alweer bijna winter en het begint alweer kouder te worden in Nederland. Veel mensen kopen daarom nu nieuwe winterkleding. Dikke broeken, truien, warme schoenen en laarzen, alles komt goed van pas tijdens de koude wintermaanden. Ook een goede winterjas mag natuurlijk niet ontbreken. Wat zijn de modetrends van deze winter? Hieronder vind je een overzicht van de meest bekende modetrends van dit jaar, met wat mooie voorbeelden.

Populairste trends

Eén van de trends die we vaak terugzien in de kleding dit jaar, is de kleur wit. De afgelopen jaren valt er weer meer sneeuw en er ligt vaker ijs. Dit vertaalt zich terug in de modetrends. Je ziet veel witte broeken, laarzen en truien, die bij elkaar een professionele, stijlvolle look geven. Ook witte winterjassen zijn populair, zoals de vele Reset jassen. Wat ook een grote trend is deze zomer, zijn winterkleren met felle kleuren. Je ziet vesten, truien en broeken in alle kleuren. Veel felle kleuren zoals rood, paars, blauw en geel zie je normaal niet zo vaak in de winter. Deze winter zal dit dus wel zo zijn. Je kunt veel mooie artikelen vinden in felle kleuren bij merken in Nederland, zoals Aaiko. Naast de felle kleuren zie je ook veel goudkleurige kleding. Vooral goudkleurige topjes, vesten, truien en schoenen zijn populair.

Overige keuzes

Hiernaast zijn er deze winter veel kleinere trends, die je af en toe voorbij ziet komen. Zo zijn veel broeken deze winter erg wijd, met brede pijpen. Deze trend zie je ook terug in de schouders, die vaak erg breed en groot vallen. Je ziet ook veel opvallende opdrukken, zoals geblokte prints. Veel outfits hebben ook riemen en nep bond, gemaakt van diervriendelijke materialen. De jassen van deze winter zijn ook een stuk dikker en warmer dan die van voorgaande jaren. Dit is natuurlijk wel zo fijn, want er komen weer koude dagen aan. Ook hier in Nederland. Je ziet deze trend terug in Nederland bij bijvoorbeeld Giacomo jassen. Je ziet dus dat de trends redelijk ver uit elkaar liggen deze winter. Je hebt dus genoeg opties om voor jou de mooiste outfit samen te stellen.