Dit zijn de beste stijltangen van het moment

Dit zijn de beste stijltangen van het moment

Maak je al langer gebruik van een stijltang voor het stijlen van je haar? Dan weet je dat niet elke stijltang goed genoeg is. Het is een kunst om uit te zoeken welke stijltang het beste is voor je haar. Heb je enorm dik haar, dan is het fijn om te weten dat een stijltang op een hoge temperatuur gezet kan worden. Op die manier kan die ook je dikke haar stijlen. Heb je dun haar, dan is het fijn om een stijltang met keramische platen te hebben en met ionen technologie. Op die manier breekt je haar minder snel af en pluist het minder. Voor welke stijltang ga jij?

Goede stijltang

Een goede stijltang beschikt sowieso over keramische platen. Vaak geven stijltangen met een keramische coating geen goede hittebescherming. Ook beschikt een kwalitatieve stijltang over ionen technologie. Dit zorgt ervoor dat je haar niet gaat pluizen. Ook is het fijn om een goede grip te hebben; oftewel er moet een goed handvat op zitten. Ook fijn om te hebben zijn afgeronde platen, zodat je niet alleen kunt stijlen maar ook krullen in je haar kan maken. De populairste goede haartang is de Jose Eber stijltang.

Draadloze stijltang

Een draadloze stijltang is erg fijn om te hebben wanneer je vaak onderweg bent. Of wanneer je bijvoorbeeld op je werk je haar nog even wilt stijlen. Een draadloze haartang beschikt niet over een snoer waar je de hele tijd aan vast zit. Je kunt gewoon vrijuit bewegen met je haartang. Let er wel op dat de tang alsnog erg krachtig is. De meeste draadloze stijltangen zijn niet zo krachtig waardoor ze niet goed werken. Een goede draadloze stijltang is bijvoorbeeld de ghd stijltang.

Stoomstijltang

Zie jij er tegenop om elke dag je haren te stijlen, omdat je niet wilt dat je haar beschadigd raakt? Gelukkig zijn er nu stijltangen met stoom. Het stoom zorgt ervoor dat je haar gehydrateerd wordt tijdens het stijlen. Ook zorgt het stoom ervoor dat je haarschubben open gaan. Zo wordt er vocht toegevoegd. Het resultaat na gebruik van een stoomstijltang is vaak glanzend haar dat er erg gezond uitziet. Dat wil iedereen wel, toch? De meest populaire stoomstijltang is de Steampod 2.0.

Stijltang kort haar

Heb je kort haar? Dan heb je een speciale stijltang nodig met korte platen. Deze korte platen zorgen ervoor dat jij je korte haar ook kan stijlen. Lang haar kan het haar bijna overal wel mee stylen. Gelukkig zijn er ook kleine stijltangen waarmee je kort haar kunt bewerken. Zo'n stijltang is vaak erg klein en kun je makkelijk overal mee naartoe nemen. Je kunt er speelse krullen mee maken, losse krullen of beachy waves. Zo kun je ook met korte haar nog alle kanten op!