Tips voor het vinden van een duurzame relatie

Tips voor het vinden van een duurzame relatie

Probeer jij al lange tijd een nieuwe geliefde te vinden? Gebruik je hiervoor datingapps, datingsites en andere bekende manieren? Dan ken je de frustratie van deze aanpak. Vaak praat je lange tijd met iemand en lukt het uiteindelijk niet om een langdurige relatie te krijgen. Vaak klikt het uiteindelijk toch niet helemaal lekker. Voor het vinden van een langdurige, goede relatie, zijn er tegenwoordig veel betere alternatieven. In dit artikel bespreken we deze. We leggen de voordelen hiervan uit en geven een aantal handige tips.

Datingsites en applicaties

Veel mensen gebruiken tegenwoordig datingsites en apps om te proberen een relatie te vinden. Het probleem hiermee is dat deze sites en apps andere mensen meestal alleen filtert op afstand en geslacht. Dit zijn geen goede filters, waardoor je vaak mensen tegenkomt die niet zitten te wachten op een langdurige relatie. Veel mensen zitten zelfs alleen op deze platforms om te praten en flirten. Zelfs al vind je iemand die op zoek is naar een relatie, dan tref je vaak iemand die niet goed bij jou past. De kans dat jullie persoonlijkheid bij elkaar past is erg klein. Ook kun je hier soms lastig achterkomen als je alleen tekstberichten kunt sturen. Dit is heel anders dan dat je elkaar in het echt ontmoet.

Alternatieven

Om de bovengenoemde redenen is het vaak beter om iets anders te proberen. Je kunt tegenwoordig online een coachingstraject starten om een geliefde te vinden. Meestal moet je dan een persoonlijkheidstest doen, om zo iemand te vinden met de juiste persoonlijke eigenschappen. Ook kun je zelf bepaalde wensen en eisen stellen, zoals leeftijd, woonplaats, geslacht en nog veel meer. Op deze manier vind je veel sneller iemand die bij jou past en geschikt is voor een langdurige relatie. Dating en coaching is daarom veel handiger voor een vaste relatie dan datingsites en datingapps. De kans dat je succes tegenkomt is veel groter. Ook weet je zeker dat je matcht met mensen die ook op zoek zijn naar een langere relatie. Je filtert dus veel meer mensen weg, waardoor alleen de beste opties voor jou overblijven. Vraag vandaag nog online advies voor het vinden van een relatie.