Wordt floaten de grootste rage van 2022?

Wordt floaten de grootste rage van 2022?

Hou je van mooie kleding? Van mooie accessoires en lekkere geuren? Maar vind je het ook belangrijk om jezelf goed te voelen? Ga dan eens floaten! Steeds meer mensen ontdekken namelijk de vele voordelen van floaten. Drijven in een bad met zout water zorgt ervoor dat je stressniveau daalt, je wordt er bovendien positiever en creatiever van. Floaten zorgt bijvoorbeeld ook voor een lagere bloeddruk en als je geblesseerd bent, is het ook nog eens goed voor het herstel van je spieren. Deze (en nog veel meer) voordelen kunnen er nog weleens voor gaan zorgen, dat floaten de grootste rage wordt van 2022!

Beter functioneren

Heb je een stressvolle baan? Een druk gezinsleven? Dan is de kans groot dat je regelmatig toe bent aan ontspanning. Door op de juiste manier te ontspannen, kun je de stress die je baan of je gezinsleven voortbrengt, veel beter aan. Floaten is een uitstekende manier om tot rust te komen, drijven in een zout bad zorgt namelijk voor veel verlichting. Gedachten die normaal gesproken dominant zijn in je hoofd, verdwijnen al binnen een paar minuten. Na een sessie voel jezelf weer als herboren en kun jij er weer prima tegenaan!

Positief en creatief

Heb je vaak last van een slecht humeur? Merk je dat je laatste tijd best vaak negatief bent en wil je van dat gevoel graag af? Kies ervoor om te gaan floaten en je zult merken dat je hier een stuk positiever van wordt. Je negatieve gedachten verdwijnen al snel, waardoor je meer rust en overzicht in je hoofd zult ervaren. Deze ruimte in je hoofd, zal er ook voor zorgen dat creatieve gedachten weer vrij baan krijgen. Van floaten word je dus niet alleen positief, ook nog eens heel creatief!

Heerlijk slapen

Lig je vaak ’s nachts wakker? Zit je hoofd dan nog vol gedachten, die maar blijven rondspoken? Floaten zorgt ervoor dat je weer lekker tot rust kunt komen. Het verlaagt direct je stressniveau en zorgt ervoor dat positieve gedachten ook weer voldoende ruimte krijgen. Vaak zijn het de negatieve gedachten die je wakker houden, door te gaan floaten zul je merken dat die niet meer dominant aanwezig zijn. Profiteer jij ook van de voordelen van floaten?