5 ideeën om in stijl naar je werk te gaan

5 ideeën om in stijl naar je werk te gaan

Elke schoonheid heeft weleens een moment dat je niet zo goed weet wat je aan moet trekken. Of het nu een concert is, de kerk of gewoon naar het werk, je weet niet precies wat je moet aantrekken en je hebt ook niet heel veel geld om nieuwe kleren te kopen. Het kan een reden zijn voor veel stress om na een half uur passen en meten nog steeds niet te weten wat je wilt dragen. Gelukkig zijn wij zo actief geweest om een aantal leuke ideeën op een rijtje te zetten waar jij ongetwijfeld iets aan hebt. Hier zijn vijf ideeën om in stijl naar je werk te gaan.

Ga eens shoppen met een vriendin

De eerste reflex wat je zelf ook wel zal hebben is: ik moet shoppen! Dat is dan ook geen slecht idee. Neem een goede vriend of vriendin mee die eerlijk durft te zijn en ga eens gewoon een lekker dagje shoppen. Heb je geen budget, zoek dan naar winkels waar je voor minder geld kan shoppen. Het klinkt misschien stom om naar een second hand of outlet te gaan, maar ook daar zijn vaak hele leuke dingen te vinden.

Ga naar een kledingruil

Zo af en toe worden er ook in jouw stad of regio evenementen georganiseerd waar meiden en vrouwen hun kleding ruilen. Je kunt je oude kledingstukken daar mee naartoe nemen en je nieuwe kledingstukken meegeven aan andere mensen die er nog wel brood in zien. Niet alleen is dit een goedkope manier om aan nieuwe kleding te komen, ook is het een hele sociale en gezellige manier om weer eens wat vrienden en vriendinnen te maken.

Koop een aantal mooie juwelen

Het is soms een flinke investering en misschien wil je vriend je wel helpen, maar het is goed om een aantal mooie oorbellen, ringen of andere sieraden te hebben die passen bij je kledingstijl. Ga bijvoorbeeld eens naar deze juwelier Nijmegen en kijk of er in het assortiment één of meerdere producten zitten van jouw gading. Overigens is het niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen en kinderen zijn er geweldige ringen en andere sieraden.

Abonneer je op fashion bladen

Hoe oubollig het ook klinkt, een abonnement op een fashionblad is nog steeds dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Het hoeven helemaal geen bladen te zijn van dure merken, ook de simpele winkels hebben vaak hele leuke collecties met kwalitatieve kleding waar je prima in kunt verschijnen. Je hoeft je niet te schamen voor je kledingkeus.

Zorg voor goede combinaties

Het is belangrijk om een aantal goede combinaties in je kast te hebben. We bedoelen daarmee dat het goed is om een broek te kopen die bij verschillende shirts past. Zo kun je verschillende dagen verschillende combinaties kleren dragen en er dus nog steeds hip uitzien, zonder dat je veel kleding in je kast hebt. Er zijn zoals je ziet genoeg manieren om goedkoop aan nieuwe kleren te komen.