5 weetjes en tips over jouw beddengoed!

5 weetjes en tips over jouw beddengoed!

Op zoek naar het perfecte beddengoed? Deze benijdenswaardige lakensets hebben patronen met bloemen en unieke prints. Kies unieke geschulpte of geborduurde randen voor een ultra-femme look, of strakke lijnen voor een klassieke stijl. Deze volledige, koningin- en kingsize lakensets zijn ook perfect geschikt als aanvulling op onze dekbedovertrekken. Laat uw beddengoed uw unieke stijl bepalen, zelfs als u slaapt.

Wat is een goede draadtelling voor hoeslakens?

Overal van 200-800 tog telling wordt als "goed" beschouwd. Maar om dit volledig te begrijpen, moet u het aantal threads = het aantal threads per vierkante inch weten. Ondanks de populaire mening, staat een hoog aantal threads niet noodzakelijk gelijk aan hoge kwaliteit. Voor echte kwaliteitsscores, let op het type stof dat wordt gebruikt en hoe zacht het na verloop van tijd blijft.

Hoe was je hoeslakens?

Voor katoenen beddengoed moet je, net als wasgoed, je licht en donker scheiden. Een donker hoeslaken moet in koud water worden gewassen, terwijl lichte en witte lakens elke temperatuur aankunnen. Voor al het andere, let op de instructies van de fabrikant op het label. Voor sommige beddengoed kan zelfs een stomerij nodig zijn.

Hoe vaak moet je beddengoed wassen?

Wekelijks! Vooral als je elke nacht in je bed slaapt, moet je de lakens een keer per week wassen volgens hun onderhoudsinstructies. Dit is inclusief lakens, kussenslopen en een dekbedovertrek. Ons beste advies? Houd een paar lakensets in rotatie om uw beddengoed nog langer mee te laten gaan.

Hoe linnen beddengoed wassen?

U kunt linnen lakens met soortgelijke kleuren in de machine wassen op een zachte cyclus van koud water. Of was op dezelfde manier met de hand - zorg er wel voor dat u op het einde alle zeep wegspoelt. Vermijd heet water en sterke wasmiddelen om de zachtheid van uw linnen vezels te behouden. Droog vervolgens indien mogelijk aan de lijn, of gebruik uw droger op een koele, lage droogstand.

Welk bed is compleet zonder dekbed? Zodra de koude nachten in volle gang zijn, wil je niets liever dan een unieke warme quilt of boho dekbed voor je beddengoed. Een structuurdeken is echt een noodzakelijke luxe. Van delicate biezen tot trapsgewijze plaids, er is zoveel te zien in onze collectie. En hier is een tip: dekbedden zijn quilts zonder de extra laag vulling, dus ze zijn het hele jaar door perfect voor de gewatteerde look. Het perfecte beddengoed is essentieel voor een goede nachtrust. Onze collectie quilts en dekbedden omvat een scala aan stoffen en patronen.