Welke modewinkels in Barcelona zijn echt een bezoekje waard?

Welke modewinkels in Barcelona zijn echt een bezoekje waard?

Ben je dol op de nieuwste mode? Hou je ervan om te shoppen in mooie steden? Altijd in voor nieuwe trends? Breng dan eens een bezoek aan Barcelona; het modeparadijs voor echte liefhebber! Het voordeel van shoppen in Barcelona is dat deze wereldstad natuurlijk nog veel meer te bieden heeft, dan alleen prachtige winkels. Door jezelf vooraf te verdiepen in Barcelona bezienswaardigheden, kun je een prachtige combinatie maken tussen eindeloos winkelen en genieten van al dat andere moois, dat Barcelona te bieden heeft. Trakteer jij jezelf op een reisje naar Barcelona?

Bezienswaardigheden

In Barcelona kun je natuurlijk een bezoek brengen aan het prachtige voetbalstadion Camp Nou. Tijdens een rondleiding kom je van alles te weten over de historie van de club en het stadion. Je kunt alle prijzen bewonderen die deze club gewonnen heeft en je mag zelfs ook een kijkje nemen in de kleedkamer van de spelers. Natuurlijk is de Sagrada Família ook echt een bezoekje waard. Deze kathedraal in aanbouw is ondertussen het iconische gebouw van de stad geworden, er wordt overigens al meer dan honderd jaar gewerkt aan dit gebouw. Bijzonder is dat de bouw wordt gefinancierd door giften, op basis van deze giften wordt er steeds weer een stukje bijgebouwd. Ook Park Guell is zeer de moeite waard. Dit stadspark is ontworpen door de meesterarchitect Gaudi, bekend om zijn kleurrijke kunstwerken. Park Guell bezoeken is echt iets wat je moet doen als je in Barcelona bent. Zorg ervoor dat je vooraf, online tickets besteld, dan hoef je daarvoor niet in de wachtrij te staan. Scheelt weer shoptijd!

Shoptips in Barcelona

In New York kun je heerlijk winkelen op Fifth Avenue, in Nederland hebben we de PC Hoofdstraat, in Barcelona moet je op de Passeig de Gràcia zijn. In deze beroemde winkelstraat vind je de grote merken zoals Dior en Chanel. Het is ook een zeer geliefde winkelstraat vanwege het feit dat hier veel bekende Spanjaarden komen winkelen. In de Gotische Wijk in Barcelona vind je ook heel veel leuke winkels. Je vindt hier onder andere winkels van Pull&Bear, Zara en H&M. Dol op vintage? Ga dan naar de wijk El Raval. Je vindt hier winkels als Holala en Vintage Store, hier vind je de gaafste tweedehandskleding, voor heel weinig geld. Dat wordt heerlijk shoppen in Barcelona!