De voordelen van led spots voor jouw inloopkast

De voordelen van led spots voor jouw inloopkast

Op zoek naar stijlvolle verlichting voor jouw inloopkast? Het liefste verlichting waarmee je ook nog eens geld kunt besparen en dat bovendien duurzaam is? Led spots bieden het allemaal! Led spots stralen letterlijk luxe uit, het bespaart je geld en bovendien is het goed voor het milieu. Heb jij al led spots?

Stijlvolle verlichting

Heb jij een moderne, strakke inrichting? Hou je van stijl en luxe? Led spots passen uitstekend bij deze woonstijlen. Ook als je een landelijke inrichting hebt, komen led spots goed tot hun recht. Doordat je de spots in kunt bouwen, zijn ze fraai weggewerkt, waardoor ze nog beter overkomen. Naast led spots in de huiskamer en de keuken, staan ze ook bijvoorbeeld prachtig in de badkamer!

Bespaar veel geld

Traditionele verlichting zoals hallogeen, verbruikt veel meer energie dan led verlichting. De reden hiervoor is dat er bijvoorbeeld bij hallogeen heel veel energie verloren gaat aan warmte om de lamp te laten branden. Alleen het opwarmen al bij hallogeen verlichting, kost veel meer energie dan dat dit het geval is bij led verlichting. Led verlichting gaat zeer efficiënt om met energie, alle energie wordt namelijk gestoken in de verlichting zelf, dit scheelt veel geld op jaarbasis. Hier komt nog bij dat led verlichting veel langer meegaat dan traditionele verlichting, waardoor je dit dus veel minder vaak hoeft te vervangen. Ook dit scheelt flink in de kosten!

Duurzame keuze

Ben je bewust bezig met energie? Vind je het belangrijk om de aarde zo goed mogelijk door te geven aan de volgende generatie? Led verlichting is een zeer duurzame keuze, je verbruikt namelijk een stuk minder energie om dezelfde hoeveelheid licht te produceren. Bovendien valt led verlichting niet onder chemisch afval, waardoor je ook aan het einde van de levenscyclus de aarde nog een dienst kunt bewijzen. Led verlichting gaat ook nog eens veel langer mee dan traditionele verlichting, dus hoeven er voor jou in de toekomst ook nog eens een stuk minder lampen te worden gemaakt. Hier komt nog bij dat je hierdoor ook nog eens een stuk minder vaak naar de winkel hoeft te rijden voor nieuwe verlichting, ook dit scheelt weer energie! Kies jij ook voor led spots?