Secrid, your safe wallet

Secrid, your safe wallet

Perfect en compleet gemaakt in Nederland. Van idee tot eindproduct wordt in nauwe samenwerking met de leveranciers, in het naaiatelier in Vlaardingen en het participatieve bedrijf in Leiden gefabriceerd. Een nog steeds revolutionair product gecreëerd in Nederland sluit fantastisch aan wij de hedendaagse ontwikkeling van het digitale tijdperk. Een nieuwe versie van een portemonnee, een update 2.0  voor de ouderwetse portemonnee Terugkijkend op jarenlange ervaring in het creatieve veld, geïnspireerd door de algemene vraag van de klant naar een portemonnee welke geschikt is voor zoveel mogelijk pasjes, Marianne van Sasse uit IJsselt en René van Geer ontwikkelde in 1997 hun eerste kaarthouder, de bodycard. De droom van een eigen productlijn kwam begin 2009 uit onder de naam SECRID. Innovatief, met enthousiasme en precisie ontstond de Cardprotector, die in hetzelfde jaar werd bekroond met een Red Dot Design Award. De Cardprotector, Slim- en Miniwallet van Secrid wallet sale online en in de winkel van penworld.nl

Secrid, uniek en hightech

Elk SECRID-artikel, met zijn individuele serienummer, inclusief de verpakking, is afkomstig van een sociaal en ecologisch verantwoorde productie. Ver weg van het idee om in lagelonenlanden te produceren, ontstaat in schone fabrieken een hightech product met een stijlvol design. Volgens het principe van participatief bedrijfsontwerp worden de gereedschappen die nodig zijn voor de productie deels door de medewerkers zelf gemaakt (omdat ze precies weten wat belangrijk is...) en vervolgens geassembleerd in sociale werkplaatsen, exclusief in Nederland. Near Field Communication (NFC), na Het gelijkaardige principe van radiofrequentie-identificatie (RFID), dat wil zeggen een contactloze communicatiemethode die gegevens identificeerbaar maakt door radiogolven, wordt voorkomen door de SECRID-kaartbeschermer en biedt in beperkte mate extra bescherming tegen magnetische effecten, buigen of het breken van kaarten. Het product is nu beschikbaar in 45 landen.

Penworld biedt een uitgebreid assortiment aan producten als de pashouder, pasjeshouder, creditcardhouder, wallets en cardprotectors. De online winkel is 24 uur per dag bereikbaar en de levering is altijd spoedig. De fysieke winkel bevindt zich in Antwerpen, België., Het familiebedrijf is al sinds oudsher een begrip in ons buurland. Een gedegen service, welke uiteraard naast de hedendaagse portemonnee ook luxe pennen, aanstekers, etui’s, vulpennen, wereldbollen verkoopt.

Pennen en secrid wallet kunnen ook worden gegraveerd.