Luxe cadeaus voor vrouwen bij The Wish Label

Luxe cadeaus voor vrouwen bij The Wish Label

Een origineel en luxe cadeau voor een vrouw is niet altijd even makkelijk om te vinden. Urenlang speuren op het internet, meerdere winkels bezoeken, maar overal vind je hetzelfde, onoriginele aanbod. Hoe kom je dan aan een leuk en uniek presentje? The Wish Label helpt jou uit de brand en biedt originele en unieke cadeaus van merken over de hele wereld. Nog unieker zijn de gepersonaliseerde cadeaus die je zelf kunt voorzien van een naam of initiaal. Lees snel verder..

Wat is de gelegenheid?

Voor welke gelegenheid ben je op zoek naar een cadeau: voor een verjaardag, een jubileum, voor Moederdag of voor Kerst? Maak je geen zorgen, voor elke gelegenheid biedt The Wish Label een cadeau voor haar. Het team in Den Bosch doet elke dag weer haar best om luxe cadeaus van over de hele wereld te verzamelen, je vindt de cadeaus dan ook niet zomaar in een andere cadeauwinkel terug. Je hebt de keuze uit honderden producten in de categorie stationery, verzorging, woonaccessoires, heerlijke geurkaarsen, sieraden en nog veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van chocoladerepen met prosecco of gin & tonic smaak? Of popcorn met salted caramel smaak? Maar je vindt er ook geurkaarsen, handige notitieboeken om in te schrijven, bubbelbad verzorgingsproducten en losse thee uit Frankrijk.

En wist je dat er ook veel cadeaus voor mannen of baby's te vinden zijn? Zo kun je dus echt voor elke doelgroep en gelegenheid terecht op de webshop. De meest voorkomende gelegenheden voor cadeaus zijn:

  • Verjaardag
  • Geslaagd voor een examen
  • Nieuwe baan
  • Zwangerschap en geboorte
  • Moederdag en Vaderdag
  • Kerstmis

Dan heb je eindelijk het perfecte kadootje gevonden, dan wil je natuurlijk ook dat het mooi is ingepakt en direct klaar om te geven (zeker wanneer je het rechtstreeks naar de ontvanger laat versturen). Je kunt er dan voor kiezen om jouw cadeaus te laten inpakken in een prachtig pakket. En dat is heel makkelijk en helemaal niet duur! Dat werkt als volgt:

  1. Je kiest eerst een cadeaudoos met een leuke print erop of een luxe magneetdoos met lint en strik. The Wish Label zorgt ervoor dat de cadeautjes inclusief opvulmateriaal mooi verpakt worden in de geselecteerde doos.
  2. Jouw cadeaupakket is natuurlijk niet compleet zonder een persoonlijk kaartje met lieve boodschap voor de ontvanger. Er zijn verschillende soorten kaartjes waar je uit kunt kiezen, bijvoorbeeld met Gefeliciteerd, Bedankt of Birthday Babe erop. De persoonlijke benadering maakt het cadeaupakket extra speciaal voor de ontvanger.
  3. Wil je het cadeaupakket zelf overhandigen aan een jarige of jubilaris? Dan laat je het pakket thuisbezorgen. Maar het is ook mogelijk om het direct naar een ander adres te laten versturen. Dat is wel zo makkelijk, zeker in deze tijd.

Persoonlijke cadeaus zijn altijd beter

Je hebt inmiddels al gelezen dat je heel eenvoudig een verwenpakket voor een vrouw kunt samenstellen via de online shop. Maar wist je dat er nog een andere optie is om met een uniek cadeau thuis te komen? Er is namelijk ook een assortiment te verkrijgen dat je zelf kunt laten personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met naam, armband met letter, een geboorteposter met details van het geboortekaartje, ander kraamcadeau met naam of een Date Ideeën Box met 52 date ideeën voor een heel jaar voor een koppel. Super geschikt voor Valentijnsdag of als een verjaardagspresentje. Je kunt de cadeaus vaak helemaal zelf samenstellen, zo kies je zelf een naam, initiaal en de kleuren van het product. Zo weet je zeker dat de ontvanger een super uniek cadeau ontvangt dat ze van niemand anders zal krijgen!