Tips om relaxter te leven

Tips om relaxter te leven

Hou je van mooie kleding? De nieuwste gadgets op fashion gebied? Ben je altijd op de hoogte van de nieuwste modetrends? Maar vind je het ook belangrijk om een relaxt leven te hebben? Zodat je ook echt kunt genieten van je mooie kleding en accessoires? Het leiden van een relaxt leven, is makkelijker gezegd dan gedaan. De drukte op je werk en je sociale leven, kan ertoe leiden dat je op dit gebied eigenlijk helemaal niet tevreden bent hoe het gaat. Hoe je wel slaagt om een relaxter leven te leiden? Hieronder kun je het lezen!

Maak keuzes

Een etentje met de oude buren? Op verjaardag bij een neef die ver weg woont? Een studiegenoot van vroeger die met je af wil spreken? Door dit soort afspraken zal je agenda vollopen en zul je merken dat je op den duur niet eens meer toe komt aan wat je echt belangrijk vindt. Bijvoorbeeld lekker uit eten gaan met je partner, of een film pakken met je beste vriend of vriendin. Maak keuzes, hou je agenda vrij om soms een weekend lekker niets te doen. Keuzes maken, word je relaxt van!

Wees voorbereid op tegenspoed

Ga er maar vanuit dat je de komende jaren tegenspoed zult krijgen. Bijvoorbeeld dat je vader of moeder ziek wordt, of dat je zelf in het ziekenhuis belandt. Tegenspoed hoort bij het leven, door erop te rekenen, zul je merken dat je positiever wordt. Calculeer alvast maar in dat je een verkeersongeluk krijgt, sterker nog; maak hier alvast een stappenplan voor. Neem hier bijvoorbeeld in op dat je getuigen moet zoeken na het ongeval, er een schadeformulier ingevuld moet worden en dat je weet hoe restwaarde berekenen van je auto in zijn werk gaat. Een goede voorbereiding op tegenspoed geeft rust en daar word je dus een stuk relaxter van!

Carrière maken is niet verplicht

Het lijkt soms net alsof carrière maken verplicht is in het leven. Iedereen om je heen lijkt het wel te doen; de één wordt manager, de ander directeur en weer een ander senior. Krijg je hier regelmatig stress van, omdat je denkt dat je hierdoor zelf stilstaat? Weg met die stress, want carrière maken is niet verplicht in het leven. Ben je blij met de baan die je hebt? Koester dat dan! Het gevoel dat je geen carrière hoeft te maken, zorgt ervoor dat je een stuk relaxter in het leven staat. Heerlijk toch?